WYTRAWNE KRUCHE BABECZKI VOL-AU-VENTY z ciasta francuskiego
![](https://terazkanapka.pl/wp/wp-content/uploads/2022/04/278433323_313491947556882_4648598384906012418_n-1-1024x768.jpg)
Kruche babeczki i vol-au-venty z ciasta francuskiego ułożone są na czarnej, bezzwrotnej tacy po 24 szt – gotowe do położenia na stole. Nie wymagają użycia sztućców, ani dodatkowych talerzyków.
WYTRAWNE BABECZKI z sałatkami ( 24 szt) – 150 zł
- hawajska z szynką, ananasem i żółtym serem 6 szt
- grecka z fetą, oliwkami i pomidorkiem koktajlowym 6 szt
- niemiecka z kiełbasą wiejską, ogórkiem konserwowym i cebulką 6 szt
- włoska z mozzarellą, pomidorkiem, bazylią i sosem balsamicznym 6 szt
WYTRAWNE BABECZKI z pastami ( 24 szt) – 150 zł
- pasta z tuńczyka z pikantną papryka jalapeno 6 szt
- pasta jajeczna z ogórkiem konserwowym 6 szt
- tatar z suszonych pomidorów z kaparem 6 szt
- serek śmietankowy z łososiem i oliwką 6 szt
VOL-AU-VENTY z ciasta francuskiego ( 24 szt) – 150 zł
- z serem pleśniowym, gruszką i orzechem włoskim 6 szt
- z serem typy feta, suszonym pomidorem i z czarną oliwką 6 szt
- z pastą z sera żółtego z salami i zieloną oliwką 6 szt
- z pastą jajeczną z szynką i pomidorkiem 6 szt