TACE FINGER FOOD

                                               IMG_6810

Menu finger food – tace od 150 zł
Podane dekoracyjnie na czarnych jednorazowych tacach plastikowych. Istnieje możliwość wypożyczenia porcelanowej zastawy stołowej.
 Propozycje są przygotowane dla ok 10 osób a przekąski podane są na jednej tacy.

 

 

 

NOWOŚĆ:  TOSKAŃSKA –  ( 10 x 10 szt ) – 370 zł

  • tartinka z oliwą, rukolą i pomidorkiem koktajlowym
  • tartinka z szynką włoską i truskawką*
  • tartinka z ciabatty z wiórkami parmezanu
  • tartinka z mozzarellą, bazylią, pomidorkiem i kremem balsamicznym
  • Prosciutto Crudo z melonem
  • Breasola plastry
  • salami Milano, suszony pomidor, oliwka czarna
  • oliwki – różne rodzaje
  • paluszki grissini
  • pikantne papryczki nadziewane serem

NOWOŚĆ:  MEKSYKAŃSKA –  ( 8 x 10 szt ) – 400 zł

  • chorizo z grillowanym ananasem i papryką wędzoną
  • mini quesadilla z trzema rodzajami sera 
  • sandwich z pastą z tuńczyka, majonezu i chipotle oraz świeżą kolendrą*
  • mini sałatka pico de gallo 
  • mini tortilla z pastą fasolową i warzywami
  • tartinka z serkiem śmietankowym i papryką habanero (uwaga – bardzo pikantna)
  • różne rodzaje papryczek pikantnych
  • nachosy
  • salsy – verde, roja, casera

 

BANKIETOWA w stylu środziemnomorskim

średnia ( 5x10szt) – 150 zł / duża ( 5×20 szt ) – 280 zł 

  • szaszłyki z oliwki, chorizo i pomidorka koktajlowego
  • kubeczki ogórkowe z serkiem śmietankowym i wędzonym łososiem
  • caprese z suszonymi pomidorami zawijane w prosciutto
  • tartinki z kiełkami, tapenadą i pomidorkiem koktajlowym
  • papryczki chilli nadziewane białym serkiem

TRADYCYJNA w stylu polskim

średnia ( 5x10szt) – 150 zł / duża ( 5×20 szt ) – 280 zł 

  • koreczki z pikantnego sera żółtego, szynki i pieczarki marynowanej
  • połówki jajek faszerowane pastą pieczarkową z odrobiną cebulki
  • roladki z boczku, nadziewane śliwką wędzoną z pikantnym sosem
  • mini kanapeczki z pieczonym pasztetem, korniszonem i papryką
  • szaszłyki z korniszona, kabanosa i cebulki marynowanej

 

TRADYCYJNA sery i wędliny

średnia ( 5x10szt) – 150 zł / duża ( 5×20 szt ) – 280 zł 

  • ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym z piklami
  • kiełbasa jałowcowa, ser żółty i patison 
  • tartinki z kiełkami, pastą serową i pomidorkiem koktajlowym 
  • szaszłyki z polędwicy, sera camembert i papryki
  • krakersy z serem pleśniowym i z winogronem

TARTINKI, czyli kanapeczki na jeden kęs – 5x10szt – 150 zł

  • ser camembert, roszponka, winogrono
  • szynka dojrzewająca, suszony pomidor, kapar
  • polędwica łososiowa, ser Lazur, oliwka zielona
  • szynka wiejska, ser wędzony, pomidorek koktajlowy
  • mozzarella, ogórek zielony, oliwka czarna

TORTILLA A’LA SUSHI – 5x10szt – 150 zł

  • hummus, ogórek zielony, papryka czerwona
  • ser śmietankowy, łosoś, zielona cebulka
  • pasta fasolowa, chorizo, kaktus
  • pasta serowa, rzodkiew, kiełki
  • pasta pieczarkowa, pikle, boczek 

 

IMG-0230 IMG-0291

IMG-0229

IMG-0227