TACE – wędliny i sery

Deska serów - zdjęcie poglądowe

Deska serów – zdjęcie poglądowe

SERY ŚWIATA ( 8x10szt) – 180 zł

 

  • ser typu Brie z czarną oliwką
  • ser wędzony z żurawiną i winogronem
  • ser typu camembert z zieloną oliwką
  • pikantna pasta twarogowa podana na krakersach i sałacie zielonej
  • tartinki z pastą serowo-czosnkową, kaparami i salatą
  • mini burgery z mozzarelli, pomidora i listka bazylii z sosem balsamicznym
  • koreczki z łagodnego sera żółtego z szynką i pieczarką marynowaną
  • koreczki z pikantnego sera żółtego, kiełbasy i pomidorków koktajlowych
Dodatki: paluszki grissini + konfitura z żurawiny
WĘDLINY ŚWIATA ( 8x10szt) – 180 zł

 

  • ruloniki z szynki wiejskiej nadziewane serkiem chrzanowym
  • koreczki z chorizo, pomidorka i oliwek
  • szaszłyczki z kabanosa, korniszona i cebulki marynowanej
  • krążki kiełbasy wędzonej z pieczarką marynowaną i żółtym serem
  • zawijasy z szynki szwarcwaldzkiej, mozzarelli i suszonego pomidora
  • tartinki z pastą kanapkową, salami i pomidorkiem koktajlowym na sałacie
  • pasztet wiejski podany na krakersach z korniszonem i sałatą zieloną
  • różyczki z polędwicy wędzonej na ogórku zielonym
Dodatki: dip czosnkowy + grzanki ziołowe.

Mix wędlin i serów - zdjęcie poglądowe

Mix wędlin i serów – zdjęcie poglądowe

MIX WĘDLIN I SERÓW ( 6x10szt) – 180 zł

 

  • koreczki z chorizo, pomidorka i oliwek
  • szaszłyczki z kabanosa, korniszona i cebulki marynowanej
  • zawijasy z szynki szwarcwaldzkiej, mozzarelli i suszonego pomidora
  • tartinki z pastą kanapkową, salami i pomidorkiem koktajlowym na sałacie
  • koreczki z łagodnego sera żółtego z szynką i pieczarką marynowaną
  • koreczki z pikantnego sera żółtego, kiełbasy i pomidorków koktajlowych
Dodatki: dip czosnkowy, konfitura żurawinowa + paluszki grissini

MIĘSNA UCZTA VIP (10×10 szt) – 280 zł

– po 10 plastrów mięs pieczystych:

  • schab nadziewany śliwką wędzoną i czosnkiem
  • kurczak marynowany w sambalu i płatkach chilli
  • indyk barbecue z czarnuszką
  • polędwiczka wieprzowa nadziewana suszonymi pomidorami i mozzarellą
  • ligawa a’la pastrami

– po 10 sztuk finger food

  • ruloniki z polędwicy nadziewane ogórkiem konserwowym i remouladą
  • chorizo z pomidorem suszonym i kaparem
  • kabanosy wędzone
  • mini kanapeczki z szynką wiejską, serem wędzonym i pomidorkiem
  • tartinki z pastą z kurczaka i curry na sałacie zielonej
Dodatki: dip musztardowy, dip chrzanowy, chleb wiejski i smalec domowy