SZEF KUCHNI
PATRYK KOBIELA
Od ponad 15 lat zdobywał doświadczenie w barach i restauracjach
serwujących potrawy kuchni z różnych stron świata. Rozpoczynał jako
praktykant – ostatnie miejsce jego pracy to szef kuchni w
restauracji hotelu **** obsługującej największe eventy w regionie.
Gotował dla wielu sławnych osób – polityków, gwiazd, sportowców.
Od lat utrzymuje kontakty z dostawcami lokalnych produktów – wie,
które są najzdrowsze i najsmaczniejsze.
Na bazie tej wiedzy powstała firma Fit-Fat.
Co nas wyróżnia?
– warzywa i owoce pochodzą ze sprawdzonych upraw
– mięso to wołowina lub drób z zaprzyjaźnionych hodowli
– wędliny zamawiamy u sprawdzonych producentów
– zero chemii, konserwantów, polepszaczy
– samodzielnie wykonywane sosy
– czystość i higiena przygotowywanych posilków
– zioła z upraw ekologicznych